Liukuovikaappi

liukuovikaappi

Liukuovikaappi / Runko

Olemme huolellisesti miettineet toimivia kaapistoja erilaisiin tiloihin, suomalaisten kuluttajien tarpeet huomioiden. Kaapistot on suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella. Asiakas saa aina yksilöllisen säilytysratkaisun omien mittojen ja toiveiden mukaan.

Valittavanasi on yli 500 erilaista valmiiksi suunniteltua säilytysjärjestelmää. Huomioithan, että voit myös suunnitella yksilöllisen, omien tarpeidesi mukaisen kaapiston yhdessä Liukuovi Centerin myyjän kanssa.

Runkomateriaali on vahvaa kalustelevyä, 16 mm. Valittavanasi on lukuisia eri värivaihtoehtoja.

 

TILAA TÄSTÄ LIUKUOVIKAAPPI OMILLA MITOILLA!

BT_liukuovikaapistot

 

Liukuovi Center tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman kauniita, kotimaisia, mittatilaustyönä tehtyjä liukuovia sekä liukuovikaapistoja kodin jokaiseen huoneeseen. Säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita ja ne on helppo asentaa.   Lakeus Design liukuovet ja liukuovikaappi valmistetaan Kauhajoella. Tuotteet kunnioittavat ympäristöä kestävyydellään ja paikallisuudellaan.

Avainlippu_Sininen_cmyk-kopio

• Suomalaista käsityötä
• Korkea laatu
• Pyörästöllä 25 vuoden takuu
• Nopeat toimitusajat 1-2 viikkoa
• Helppo ja nopea asentaa

Lakeus Designen kaapistorungoissa käytetään kolmea kiinnityshelaa yleisesti käytetyn kahden sijaan. Tämä tekee rakenteesta kestävämmän. Liukuovikaapiston pääty on kovalla rasituksella liukuovien osuessa päätyyn. Kiinnityshelat ovat kestävää metalliseosta. Lisäksi jokaisessa hyllyosiossa käytetään kiinnityshelallisia hyllyjä sitomaan kaapin rungon rakennetta.

Liukuovikaappi_kiinnityshelat
Liukuovikaappi_kiinnityshelat

Lakeus Designen kaapistoihin on saatavilla huippulaadukkaita lisävarusteita; muun muassa hidastavat ja ponnahtavat laatikot, ulosvedettävät vaatekorit rullakiskoilla, kenkäteline, housuteline, siivousteline ja lukuisia muita elämää helpottavia säilytysratkaisuja.

Eri kaapistomalleja löydät sivuiltamme https://www.liukuovicenter.fi/kaapistomalleja/

Liukuovikaapistoon on saatavana myös USB-ladattava Led-liiketunnistinvalo, jonka kiinnittämiseen ei tarvita sähkömiestä eikä erillisiä liitäntöjä. Valo kiinnitetään tarranauhalla, joka on valmiina valaisimen pohjassa.

Led_valo

 KEHYKSET

Valittavanasi on kolmea eri leveyttä; Kapia, Komia ja Design A7.

Kapia-malli (T 22)  on eniten myydyin ja myös edullisin kehysmallimme.
22mm_hopea

Komia-kehyksestä löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopiva värivaihtoehto.

Hopea

Design A7 alumiinikehys on moderni ja kevyt, lähes huomaamaton. A7-kehykseen saatava vedin on alumiinia ja se saadaan liimattua oviin myös jälkeenpäin, kaikkiin ovipintoihin.

7mm_hopea    Liukuovi_vedin

 

Tutustu kehysvalikoimaamme: https://www.liukuovicenter.fi/kehykset/

KORKEA LAATU

LAKEUS DESIGN liukuovet ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle annetaan 25 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Mallistostamme löydät myös laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot niin oviin kuin kaapistojen runkoihinkin.