Liukuovet

liukuovet_ale_30

Liukuovet mittatilauksena suoraan kotiisi!

Liukuovet

Liukuovi Center tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman kauniita, kotimaisia, mittatilaustyönä tehtyjä liukuovia sekä liukuovikaapistoja kodin jokaiseen huoneeseen. Säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita ja ne on helppo asentaa. Lakeus Design liukuovet ja liukuovikaapistot valmistetaan Kauhajoella. Tuotteet kunnioittavat ympäristöä kestävyydellään ja paikallisuudellaan.

• Suomalaista käsityötä
• Korkea laatu
• 25 vuoden takuu
• Nopeat toimitusajat 1-2 viikkoa
• Helppo ja nopea asentaa

 

Säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita ja ne on helppo asentaa.

Liukuovet

Suunnittele trendikkäillä materiaaleilla oman makusi mukaan

LIUKUOVET MALLIT

Liukuovimalleista valittavanasi on noin 15 erilaista vaihtoehtoa. Voit yhdistellä ovissa vapaasti eri materiaaleja tai valita 100% oven, jota koristaa vain yksi materiaali.

Voit tutustua liukuovimalleihin myös sivuillamme: https://www.liukuovicenter.fi/tuotteet/

LIUKUOVET MATERIAALIT

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita oman makusi mukaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Valittavanasi on peili-, lasi- ja levyvärejä. Liukuovien levymateriaaleissa käytetään vahvaa runkolevyä (16 mm). Peili- ja lasimateriaaleissa on käytetty turvallisuuden lisäämiseksi turvakalvoa (4 mm).

Tutustu liukuovien materiaaleihin alla olevista videoista tai sivuillamme: https://www.liukuovicenter.fi/tuotteet/

Kehysmallit

Peili ja lasivärit

Levyvärit

KORKEA LAATU

LAKEUS DESIGN liukuovet ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle annetaan 25 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Mallistostamme löydät myös laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot niin oviin kuin kaapistojen runkoihinkin.

Liukuovet

TILAA LIUKUOVET OMILLA MITOILLA!

BT_Liukuovet