Liukuovet

Liukuovet mittatilauksena suoraan kotiisi!

Liukuovia

 

Liukuovi Center tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman kauniita, kotimaisia, mittatilaustyönä tehtyjä liukuovia sekä liukuovikaapistoja kodin jokaiseen huoneeseen. Säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita ja ne on helppo asentaa. Lakeus Design liukuovet ja liukuovikaapistot valmistetaan Kauhajoella. Tuotteet kunnioittavat ympäristöä kestävyydellään ja paikallisuudellaan.

 

• Suomalaista käsityötä
• Korkea laatu
• Pyörästöllä 25 vuoden takuu
• Nopeat toimitusajat 1-2 viikkoa
• Helppo ja nopea asentaa

LIUKUOVET MALLIT

Liukuovimalleista valittavanasi on noin 15 erilaista vaihtoehtoa. Voit yhdistellä ovissa vapaasti eri materiaaleja tai valita 100% oven, jota koristaa vain yksi materiaali.

Tutustu liukuovimalleihin sivuillamme: https://www.liukuovicenter.fi/tuotteet/

LIUKUOVET MATERIAALIT

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita oman makusi mukaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Valittavanasi on peili-, lasi- ja levyvärejä. Liukuovien levymateriaaleissa käytetään vahvaa runkolevyä (16 mm). Peili- ja lasimateriaaleissa on käytetty turvallisuuden lisäämiseksi turvakalvoa (4 mm).

Tutustu liukuovien materiaaleihin sivuillamme: https://www.liukuovicenter.fi/tuotteet/

KORKEA LAATU

LAKEUS DESIGN liukuovet ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle annetaan 25 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Mallistostamme löydät myös laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot niin oviin kuin kaapistojen runkoihinkin.

TILAA LIUKUOVET OMILLA MITOILLA!

BT_Liukuovet