Liukuovet

Liukuovia tehtaan nettohinnoin, mittatilauksena

Liukuovi Center tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman kauniita, kotimaisia, mittatilaustyönä tehtyjä liukuovia sekä liukuovikaapistoja kodin jokaiseen huoneeseen. Säilytysjärjestelmät ovat laadukkaita ja ne on helppo asentaa.   Lakeus Design liukuovet ja liukuovikaappi valmistetaan Kauhajoella. Tuotteet kunnioittavat ympäristöä kestävyydellään ja paikallisuudellaan.

• Suomalaista käsityötä
• Korkea laatu
• Pyörästöllä 25 vuoden takuu
• Nopeat toimitusajat 1-2 viikkoa
• Helppo ja nopea asentaa

LIUKUOVIA

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita oman makusi mukaan lukuisista eri vaihtoehdoista. Valittavanasi on peili-, lasi- ja levyvärejä. Liukuovien levymateriaaleissa käytetään vahvaa runkolevyä (16 mm). Peili- ja lasimateriaaleissa on käytetty turvallisuuden lisäämiseksi turvakalvoa (4 mm). Liukuovimalleista valittavanasi on noin 15 erilaista vaihtoehtoa. Voit yhdistellä ovissa vapaasti eri materiaaleja tai valita 100% oven, jota koristaa vain yksi materiaali.

Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme: https://www.liukuovicenter.fi/tuotteet/

KORKEA LAATU

LAKEUS DESIGN liukuovet ovat korkealaatuisia ja ne säilyvät tuleville sukupolville. Liukuovissa käytetään ainoastaan kotimaisia pyörästöjä ja kehyksiä. Pyörästölle annetaan 25 vuoden takuu! Kaikki ovien komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Ne toimivat lähes äänettömästi, ovat turvallisia ja kestävät kulutusta pitkään. Panostamme helppoon ja vaivattomaan kasausmenetelmään sekä nopeisiin toimitusaikoihin. Mallistostamme löydät myös laadukkaat, viimeisimpien trendien mukaiset materiaalit ja värivaihtoehdot niin oviin kuin kaapistojen runkoihinkin.

 Liukuovia

TILAA LIUKUOVET OMILLA MITOILLA!

BT_Liukuovet